Centrul de informare Europe Direct (CIED) Bucureşti
Institutul European din Romania
 • #EUSolidarityCorps Concurs de fotografie “Momentul meu magic în domeniul mediului, alături de Corpul european de solidaritate”

  Corpul European de Solidaritate 29 ian 2019

  Participă la concursul de fotografie organizat de Corpul european de solidaritate și poți câștiga un pachet promoțional. Iată întrebarea centrală a concursului:

  Ai participat la o acțiune de protecție a mediului organizată de Corpul european de solidaritate? Povestește-ne momentul tău magic.

  Cum poți trimite fotografia?

  1. Te-ai înscris în Corpul european de solidaritate prin intermediul Portalului european pentru tineret.
  2. Conectează-te utilizând datele tale de identificare.
  3. Încarcă maximum 5 fotografii și explică, pe scurt, în ce constă momentul tău magic petrecut în cadrul unui proiect de protecție a mediului.
  4. Asigură-te că ai consimțământul tuturor persoanelor din fotografie.
  5. Reține! Căutăm fotografii care să redea idealurile, valorile și adevăratul spirit al Corpului european de solidaritate.

  La concurs pot participa doar tineri între 18 și 30 de ani, care s-au înscris în Corpul european de solidaritate și au participat deja la o activitate de voluntariat.

  În fiecare lună, vor fi selectați cinci câștigători care vor primi un pachet cu materiale de promovare a Corpului european de solidaritate. În plus, una dintre fotografii va fi desemnată fotografia lunii. Persoana care o trimite va fi invitată să ia parte la Săptămâna europeană a tineretului, la Bruxelles, în zilele de 29 și 30 aprilie 2019. Alătură-te celor aproximativ 800 de tineri care vor trăi momente de neuitat la Bruxelles, cu ocazia Săptămânii europene a tineretului! Programul evenimentului va fi afișat în curând pe Portalul european pentru tineret.

  Arată-ne unde ai fost și ce ai descoperit în timpul activității Corpului european de solidaritate și poți deveni unul dintre câștigători!

  Cea de-a treia rundă a concursului de fotografie  #EUSolidarityCorps începe la data de 1 februarie 2019!

  Află ce se întâmplă luna viitoare și trimite fotografia perfectă:

  Runda 3 – februarie 2019 – proiecte cu persoane în vârstă

  Runda 4 – martie 2019 – proiecte cu copii/tineri

  Runda 5 – aprilie 2019 – proiecte cu persoane cu handicap

  Runda 6 – mai 2019 – proiecte privind prevenirea dezastrelor și reconstrucția zonelor afectate

  Citește termenii și condițiile.