Centrul de informare Europe Direct (CIED) Bucureşti
Institutul European din Romania
 • #ErasmusDays 2019

  Eurodesk Romania 7 oct 2019

  Succesul primelor două ediții ale inițiativei #ErasmusDays a dus la continuarea acestei inițiative și pe parcursul acestui an, inițiativă care se adresează nu numai participanților la programul Erasmus+, ci și tuturor celorlalți actori interesați de mobilitatea internațională și de participarea democratică.
  Vezi scurt video AICI.

  #ErasmusDays 2019 comunică marca Erasmus+ și vorbește despre rezultatele proiectelor Erasmus+ pe parcursul acestor trei zile, pentru a le face vizibile cetățenilor, comunității, profesioniștilor și factorilor de decizie politică, vizând: toți actorii implicați în Programul Erasmus + (instituții de învățământ și de formare, întreprinderi, centre de cercetare, camere de comerț, agenții de ocupare a forței de muncă, organizații și ONG-uri etc.) care sunt invitați să prezinte impactul proiectelor lor.

  CUM?
  Fiecare instituție are libertatea de a-și organiza evenimentele (seminare, reuniuni cu partenerii, expoziții de fotografie, concerte, emisiuni de radio, conferințe, activități digitale etc.). Evenimentele se vor înregistra pe www.erasmusdays.eu și se vor promova pe rețelele sociale cu hashtagul #ErasmusDays.
  – cele nouă milioane de foști și actualii beneficiari (elevi și adolescenți, studenți, ucenici, profesori și instructori, actori din domeniul tineretului), precum și reprezentanții societății civile (organizații europene, asociații ale părinților etc.) care își pot arăta angajamentul lor față de Europa.

  Astfel, pe lângă faptul că puteți face cunoscute organizația și inițiativele acesteia, numele dumneavoastră poate apărea alături de alți mii de utilizatori din lume!

  Haideți să punem România pe harta Erasmus+ și ErasmusDays!

  CUM te poate sprijini Agenția Națională din România?
  Descarcă de AICI elementele de identitate vizuală traduse în limba română.

  Completează AICI dacă dorești să primești materiale de promovare care să te ajute în buna desfășurare a evenimentului (!! termenul de completare este 31 august, prioritate având primii 100 de înscriși).

  Pentru informații suplimentare, persoană de contact: Nicușor Ciobanu, e-mail: nicusor.ciobanu@anpcdefp.ro, tel: 021 201 0715

  Pentru mai multe detalii, intrați aici.