Centrul de informare Europe Direct (CIED) Bucureşti
Institutul European din Romania
 • Alege prioritățile pentru orașul tău!

  Wolrd Bank Group - Social, Urban, Rural & Resilience 11 feb 2019

  Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

  Până pe 22 martie, cetățenii și actorii locali din România sunt invitați să ia parte la campania de consultare „Alege Prioritățile Orașului Tău!” și să aleagă cele mai importante proiecte pentru orașul lor, completând acest scurt chestionar: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk.

  În această perioadă, vă invităm să completați chestionarul și să alegeți cele mai importante proiecte pentru orașele în care locuiți. De asemenea, v-am fi extrem de recunoscători dacă ne-ați putea ajuta cu promovarea campaniei pe canalele de care dispuneți. Astfel, adăugăm alăturat câteva materiale care ar putea fi utile:

  • Text general de prezentare a campaniei
  • Hărțile cu proiectele prioritare pentru fiecare dintre cele 41 de reședințe de județ: https://we.tl/t-UiKqYILOfX
  • Logo-ul campaniei „Alege Prioritățile Orașului Tău”
  • Pagina de Facebook: Facebook.com/prioritatile.orasului.tau (inclusiv video care explică pașii pentru completarea chestionarului)
  • Sugestie texte scurte de promovare:
   • „Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România. Cetățenii sunt invitați să se implice în ierarhizarea acestor proiecte completând acest chestionar scurt: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. Obiectivul campaniei, desfășurată în partneriat cu Urbanize Hub, îl reprezintă identificarea celor mai importante proiecte metropolitane pentru comunitate.”
   • „Cetățenii sunt invitați să se implice în ierarhizarea unor proiecte strategice de dezvoltare pentru comunitatea noastră locală, prin accesarea acestui chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk

  Puteți pune mai multe întrebări la adresa de e-mail avintan@worldbank.org.